Individuele sessie kinesitherapie

Kiné & Wellnesscenter Ziko - KINESITHERAPIEHet menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten, gewrichten en zenuwen waar wij dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken: het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u dan ook meestal pas als u ergens last van krijgt of wanneer het lichaam even niet meer meewerkt.

Ruim aanbod kinesitherapie

Om uw klachten te behandelen kunt u in Oost-Vlaanderen terecht bij een kinesitherapeut van Ziko kinesitherapie in Gent: de specialist in beweging. Dankzij jarenlange ervaring en bijscholing kan Wellnesscenter Ziko u naast de 'algemene kinesitherapie en revalidatie' ook verschillende specialisaties aanbieden:

  • ademhalingskiné (autogene drainage) voor zowel volwassenen, kinderen als baby's
  • geriatrische kinesitherapie om de beweeglijkheid te onderhouden en vallen te vermijden
  • manuele lymfedrainage Vodder voor het wegwerken van lymfoedeem door middel van de manuele Vodder-techniek, tapen en bandageren
  • perinatale kinesitherapie voor en na de zwangerschap

De praktijk van Ziko kinesitherapie heeft een uitgebreide oefenzaal (Powerplate, hometrainer, trekapparaat, klimrek, oefenmatten, ballen en verschillende kleine materialen). Alle behandelingen zijn individueel en worden terugbetaald door het ziekenfonds.

Afspraak maken

Bij Ziko is alles aanwezig om uw lichaam en geest optimaal te ondersteunen. Maak vandaag nog uw afspraak en kom bij Wellnesscenter Ziko zalig wegdromen... reserveer nu via 0475 89 12 22.

Back to Top