New Life

Kiné & Wellnesscenter Ziko - New lifeDankzij een splinternieuwe non-invasieve technologie kan New Life in Gent u nu ongekende resultaten bieden. Zo maakt deze technologie uw lichaam niet enkel slanker maar versterkt het tevens de buik- en bilspieren en maakt het dijen en armen steviger. Dit gebeurt via elektroden die op de huid worden geplakt, meer bepaald op de spierbundels die men wil verstevigen.

Nieuwe technologie met verbluffend resultaat

De elektrostimulatie zet de spieren vervolgens 50 minuten aan het werk terwijl u rustig neerligt, waardoor uw spieren niet overbelast raken. Na een reeks van 12 behandelingen zijn vrouwen gemiddeld 4 à 6 cm kwijt en een 3-tal kg lichter. De sessies van Wellnesscenter Ziko zijn dan ook vooral gericht op centimeterverlies zodat het lichaam er slanker en steviger uitziet.

In Oost-Vlaanderen helpen de medewerkers van Wellnesscenter Ziko u graag verder om uw persoonlijk traject te bepalen. U kan voor meer info uiteraard ook terecht op www.venus-newlife.be.

Tarieven

  • € 40 per beurt
  • 10 beurten + 1 gratis: € 400
  • 15 beurten + 2 gratis: € 600
  • Elektroden: € 35 (gratis bij abonnement)

Bij Ziko is alles aanwezig om uw lichaam en geest optimaal te ondersteunen. Maak vandaag nog uw afspraak en kom bij Wellnesscenter Ziko uit Gent zalig wegdromen... reserveer nu via 0475 89 12 22.

Back to Top